Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kringle glutenfri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkegjær
3dllettmelk (gjerne laktoseredusert)
3ssmyk margarin
3sssukker
Ca 8dllys glutenfri melmiks
1ssrismel
0,5tskardemomme
2tsvaniljesukker

Velg fyll, enten:

3sssmørIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssukkerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sskanelIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

eller:

100grhakkede mandler
100grrosiner
1sssukker
1tsvaniljesukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kringle glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier288,063 369,58Kcal
Protein4,3250,53gram
Karbohydrat41,53485,80gram
Kostfiber3,6442,58gram
Fett10,82126,57gram
Mettet fett1,7220,12gram
Salt0,505,80gram
Pris på oppskriftenKr 4,12Kr 48,19Kroner
Hele oppskriften veier1 170 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Løs gjæren opp i lunken melk, bland i smeltet margarin og de tørre ingrediensene. Bland deigen godt i en kjøkkenmaskin. La deigen heve tildekket på et lunt sted i ca. 30 minutter. Kjevl den ut til et langt, rektangulært stykke og fordel fyllet jevnt utover.
Rull deigen fast sammen til en pølse og form en kringle på stekeplaten som er dekket med bakepapir. La den etterheve i ca. 30 minutter. Stek kringlen. Avkjøl og pynt den med melisglasur.

Stekes i ovnen ven 225oC i ca. 20 min.

Kilde: Forbrukerrådet

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 925)
Kategori: Kringle
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.