Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krydderferskener




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgferskener

Lake:

2,25dlvineddik
2dlvann
2,5dlsukker
1bit(er)tørket hel ingefær
1stkkanelstang
10stkkryddernelliker
Ca 3,5bit(er)muskatblomme
2tsgule sennepsfrø


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krydderferskener med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81,361 358,71Kcal
Protein0,7011,69gram
Karbohydrat18,19303,77gram
Kostfiber1,3722,88gram
Fett0,345,68gram
Mettet fett0,010,17gram
Salt0,000,07gram
Pris på oppskriftenKr 4,80Kr 80,16Kroner
Hele oppskriften veier1 670 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland ingrediensene til laken. Kok den på svak varme i ca 5 minutter.

Skrell ferskenen, fjern stenen og del i passende båter. Legg i laken og kok dem så vidt møre. De må ikke koke i stykker.

Fyll fersken og lake på varme glass. Skru på lokk med en gang. Eller avkjøl innholdet litt og bind over med matpapir eller syltefolie.

Oppbevar glassene kjølig. Er ferdig etter 2-3 uker. De holder seg i 3-6 måneder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9474)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.