Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kryddermarinert appelsinand




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5tskorianderfrø
18stkhel pepper
1tskanel, malt
1knivsoddnyrevet muskat
1stkfinrevet skall av 1 appelsin
3stkappelsiner, saften
6stkandebryst
Ca 1,5stkrød chili mild, uten frø og fint hakket
2,5dlhønsebuljong
3ssripsgelé
3ssripsgelé
1dashsalt
1dashpepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kryddermarinert appelsinand med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111,71482,46Kcal
Protein12,9255,80gram
Karbohydrat4,5319,56gram
Kostfiber0,301,30gram
Fett4,5919,82gram
Mettet fett1,406,05gram
Salt0,311,34gram
Pris på oppskriftenKr 26,64Kr 115,05Kroner
Hele oppskriften veier2 591 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal krydderet til fint pulver i en morter eller kvern. Rør inn det revne appelsinskallet.

Skjær rutemønster i andeskinnet så vidt inn til kjøttet. Gni krydderblandingen inn i skinnet. Legg kjøttstykkene med skinnsiden opp i et fat og sett det til marinering i kjøleskapet i minst to timer, eller natten over.

Varm en stekepanne med slippbelegg til den er brennvarm. Legg i andekjøttet med skinnsiden ned og stek i 4-5 minutter til det er gyllent. Snu stykkene, sett ned varmen og stek videre i 5-6 minutter til kjøttet er gjennomstekt (andebryst smaker best når det er litt rosa). Ta kjøttet ut av pannen og hold det varmt.

Hell alt fett av pannen, bortsett fra 1 ss. Tilsett chili og stek forsiktig til den er myk. Ha i appelsinsaft og buljong, kok opp og la det koke friskt i 3-5 minutter til væsken er kokt inn til bortimot det halve. Rør inn ripsgelé sammen med eventuelt kjøttkraft som har sivet fra kjøttet. Smak til med salt og pepper.

Server andebrystene med sausen til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7994)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 80,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 96,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 284,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.