Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krydret and med pære




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkandekjøttporsjoner, bryst eller lår
1ssolivenolje
1stk storløk, skåret i tynne skiver
1stkkanelstang, delt i to
2kvist(er)timiankvister
4,5dlhønsebuljong
3stkfaste og modne pærer
2ssolivenolje
2feddhvitløkfedd, skåret i skiver
25grpinjenøtter
0,5tssafrantråder
3ssrosiner
1dashsalt
malt svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krydret and med pære med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110,82534,31Kcal
Protein11,7856,80gram
Karbohydrat2,3111,14gram
Kostfiber1,045,01gram
Fett5,8228,06gram
Mettet fett1,467,04gram
Salt0,331,60gram
Pris på oppskriftenKr 25,12Kr 121,11Kroner
Hele oppskriften veier2 893 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 180 C. Stek andekjøttet i olje ca 5 min til skinnet er gyllenbrunt. Legg andestykkene i en ildfast form, og tøm av overflødig olje bortsett fra ca 1 ss som du lar være igjen i stekepannen.

Ha i løkringene og fres dem i 5 min. Tilsett kanelstang, timian og buljong og la det koke opp. Hell blandingen over andekjøttet og la det steke i ovnen i 1 1/4 time.

Del pærene i to og fres dem fort i olje til de begynner å få farge på skjæreflaten.

Bruk en morter og mal hvitløk, pinjenøtter og safran sammen til en tykk, jevn puré.

Ha puréen i formen sammen med rosiner og pærer. La det stå i 15 min til pærehalvdelene kjennes møre.

Krydre etter behov og pynt med timian eller kruspersille. Serveres varmt med potetstappe.

Dette er en velsmakende rett basert på en oppskrift fra Catalania hvor det inngår enten gås eller and. De sauterte pærene tilsettes mot slutten av koketiden sammen med picardasausen, en saus smaksatt med pinjenøtter og hvitløk som setter en spiss på denne retten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6465)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.