Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krydret fylt rapphøne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkrapphøns
2skive(r)myk formloff
50grsjampinjonger
2stksjalottløk
0,5dlpersille
0,5dlkjørvel
1ssoppvispet egg
100grkyllinglever
0,5tssalt
1krmpepper

Steking:

2stkgulrøtter
1stk litepurre
1stang(stenger)stangselleri
Ca 1,5ssmargarin eller smør
4dlhønsebuljong
1ssmaizena
0,5tsknust rosépepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Selleri
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krydret fylt rapphøne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,96564,32Kcal
Protein9,1357,92gram
Karbohydrat6,9944,34gram
Kostfiber0,905,71gram
Fett2,5215,99gram
Mettet fett0,714,50gram
Salt0,362,26gram
Pris på oppskriftenKr 7,13Kr 45,23Kroner
Hele oppskriften veier2 537 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem.

Smuldre brødet til fyllet i en bolle. Miks brødet i en foodprosessor eller mikser med sopp, skrelte løk, persille, kjørvel, oppvispet egg og kyllinglever til en farse. Ha i salt og pepper. Hell farsen i en sprutepose.

Fyll fuglene med farsen. Tett åpningen med tannpirker eller sy den sammen med bomullstråd.

Skrell gulrøtter, og hakk dem, purre og selleri fint. Fres dette i litt matfett i en stekegryte. Ta det opp. Brun fuglene på middels varme i resten av matfettet. Legg dem med brystet opp og fordel det grønne rundt om. Hell på buljongen. La fuglene ettersteke under lokk i ca 20 minutter. Ta opp og del hver fugl i 2 halvdeler.

Jevn sjyen med maisennajevningen. Krydre.

Server med grønnsaksausen og kokte poteter eller pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8088)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.