Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krydret pølse- og pastagryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 350grpenne ev makaroni eller annen pasta
2ssolivenolje
Ca 5stkgrove krydrede pølser
1stkløk
Ca 1,5feddhvitløk
1boks(er)hermetiske knuste tomater
1tstørket oregano
1tsrød pesto

Rød pesto:

100grtørkede tomater i olje
50grparmesanost
50grpinjekerner
Ca 1,5dlolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sennep
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krydret pølse- og pastagryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier286,831 142,73Kcal
Protein8,4733,74gram
Karbohydrat21,7086,45gram
Kostfiber2,309,16gram
Fett17,9571,51gram
Mettet fett2,218,80gram
Salt0,401,59gram
Pris på oppskriftenKr 8,87Kr 35,34Kroner
Hele oppskriften veier1 594 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Varm olje i en stekepanne med høye kanter og stek pølsene til de blir gylne. Ta dem opp og del dem i mindre biter. Del løk i tynne båter og finhakk hvitløk og stek myk i stekepannen. Tilsett tomater og oregano og la småkoke uten lokk i ca 10 min. Ha i pølsebitene og la alt bli gjennomvarmt. Hell vannet av den kokte pastaen og tilsett godt avrent pasta i tomatsausen. Smak til med pesto og salt.
Tips: Chilisaus kan erstatte pesto.

Rød pesto:
Ta tomatene opp av oljen og la dem renne litt av seg og skjær dem i mindre biter. Riv opp parmesanosten. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.
Kjør alt glatt i en hurtigmikser. Tilsett olje litt etter litt og kjør til sausen får en fin konsistens.
Oppbevar pesto i et glass med tett lokk. Den holder seg i kjøleskapet ca 1 uke.

: Tørkede tomater bør ligge i bløt i varmt vann ca 30 min før bruk. Tørk godt av tomatene og oppbevar dem i et glass med olje.

Mer info

Forfatter:
Kilde: HAUKET.NET
(Intern: 1906)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spaghettigryte 5.Spaghettigryte 5.
Denne retten har 139,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.