Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krydret ris på indisk vis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 4,5ssklaret smør el. Solsikkeolje
1tsspisskummen
1stklaurbærblad
Ca 2,5cmkanel
Ca 3stkkardemomme kapsler
100grløk
8dlvann
1tssalt
4dlBasmati ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krydret ris på indisk vis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164,26556,02Kcal
Protein2,378,02gram
Karbohydrat18,9764,21gram
Kostfiber0,571,93gram
Fett8,6429,25gram
Mettet fett5,4518,45gram
Salt0,511,73gram
Pris på oppskriftenKr 2,27Kr 7,68Kroner
Hele oppskriften veier1 354 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll risen i lunkent vann. Ha dobbel mengde vann i forhold til ris og bløtlegg risen. Varm ghee/ olje, tilsett krydder og løk i strimler. Brun løken etter ønske, jo mer løken brunes desto mørkere blir risen.

Ha i vannet som risen har vært bløtlagt i og la det koke opp, tilsett risen. Bruk middels varme til vannet koker inn. Skru varmen ned til lavest varme de siste 5-8 minuttene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Masalamagic
(Intern: 30459)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: India

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.