Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Krydret risrett med sjøkreps




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grkokt skinke i ett stykke
100grsalami
2sssmør eller margarin
1stkløk
1feddhvitløk
1stkgrønn paprika
1stkpaprika, gul
2stktomater
1dlpersille, hakket
1dashsalt
nymalt pepper
knust timian
1stklaurbærblad
paprika
kajenne
6dlkraft på terning
2dlris, langkornet
1pakkefryste haricots verts, ca 225 g
8stkfryste sjøkreps, ca 200 g


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Krydret risrett med sjøkreps med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,33454,22Kcal
Protein4,7924,36gram
Karbohydrat7,4938,08gram
Kostfiber0,532,69gram
Fett4,3522,12gram
Mettet fett2,1210,78gram
Salt1,045,28gram
Pris på oppskriftenKr 6,57Kr 33,41Kroner
Hele oppskriften veier2 034 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær skinke og pølse i terninger, fres dem i smør. Ta dem opp av smøret.

Rens og hakk begge løkene, fres dem i smør og bland dem med skinken og pølsen i en gryte.

Kjerne ut og strimle paprikaen, flå tomatene og skjær dem i båter, bland dem i gryten. Tilsett nesten all persillen og samtlige krydder, hell over kraften.

Tilsett risen når kraften koker, senk varmen og la risen småkoke ca 20 minutter.

Legg i gryten skinke, pølse, tinte haricots verts og tinte sjøkreps. Gi gryten et oppkok under lokk. Dryss persille over.

Et godt tilbehør til denne retten kan være smurte kuvertrundstykker dryppet i karse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9206)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.