Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kujak. stekt: (sel nyrestykke)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grkujak
4skive(r)bacon
50grfettstoff
1dashsalt
1dashpepper
6dlvann
30grmel
kulør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kujak. stekt: (sel nyrestykke) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,66457,20Kcal
Protein12,9451,15gram
Karbohydrat1,365,38gram
Kostfiber0,070,28gram
Fett6,4825,62gram
Mettet fett1,937,63gram
Salt0,481,91gram
Pris på oppskriftenKr 8,74Kr 34,55Kroner
Hele oppskriften veier1 581 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg kujakken i vann et døgn. Tørk den i et klede (eller et stykke papir) og bind tynne fleskeskiver på. Varm fettstoffet i en gryte, legg kujakken i og brun den på alle sider.
Dryss med salt og pepper, Hell kokende vann ved og stek langsomt 1 - 1½ time. Sil og mål skyen, det skal være 6 dl, og jevn med meljevning.
Smak sausen til og farg med kulør. Poteter og råkostsalat, potetsalat eller grønnsaker kan serveres til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22820)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.