Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kurv (Leverpølse)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kglever av svin eller okse
500grpoteter, rå
0,5sssalt
0,5tspepper
0,25tsallehånde
100grbyggmel
200grnyretalg
Svinetarmer vasket og rengjort.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kurv (Leverpølse) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201,88609,74Kcal
Protein12,7138,39gram
Karbohydrat9,5528,84gram
Kostfiber0,892,69gram
Fett12,3437,27gram
Mettet fett5,8417,64gram
Salt0,641,93gram
Pris på oppskriftenKr 3,92Kr 11,84Kroner
Hele oppskriften veier1 812 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut leveren og tørk den. Mal den så. Rasp poteter og bland de sammen med lever. Ha i salt og krydder.
Rør så i byggmel til passe konsistens. Hakket nyretalg has i til slutt.
Fylles i tarmer ca 3/4 fulle og knyttes igjen. Kokes til de er gjennomkokt.
Server med poteter og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2861)
Tilberedningstid: 340 min
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.