Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kveite ceviche på toast



Kveite ceviche på toast oppskrift.
Fotograf: Tom Haga
Ceviche er sitrusmarinert sjømat, og salat og avokadosalsa passer perfekt til det. Denne oppskriften kan brukes som både forrett og tapas.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkveitefilet

Marinade

0,5tschili, rød
1sslimesaft
0,5tslimeskall
2ssolivenolje

Salat

1stktomat
0,25stkmango
0,25stkfennikel, frisk
blandet salat

Avokadosalsa

1stkavokado
1sskoriander, frisk
1tslimesaft
1dashsalt
kajennepepper
Toast
8skive(r)loff
olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kveite ceviche på toast med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171,24463,25Kcal
Protein9,2124,92gram
Karbohydrat16,9045,72gram
Kostfiber1,634,41gram
Fett7,0619,10gram
Mettet fett1,203,25gram
Salt0,431,16gram
Pris på oppskriftenKr 10,26Kr 27,76Kroner
Hele oppskriften veier1 082 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kveitefilet tynne skiver.

Marinade
Finhakk chili og bland sammen de andre ingrediensene til marinaden.
Pensle kveiteskivene med marinade, spar litt marinade til salaten.
La kveiteskivene marinere mens du lager salaten, ca. 5-6 minutter.

Salat
Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i strimler. Skjær mango og fennikel i fine strimler, bland med tomatstrimler og salat, og fordel over kveiteskivene.
Rull kveitefiletene sammen rundt salaten.

Avokadosalsa
Finhakk avokado, og grovhakk koriander.
Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

Toast
Skjær loff i tynne skiver. Pensle med olivenolje og stek skivene sprø i tørr stekepanne. Fordel avokadosalsa på halvparten av toastskivene, legg over kveiteruller og ha over en toastskive.
Server med marinade rundt.

Tips:
Du kan også bruke skall fra andre sitrusfrukter om du har. Prøv deg fram.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30280)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ceviche club med kveite.Ceviche club med kveite.
Denne retten har 171,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet kveitecarpaccio.Gravet kveitecarpaccio.
Denne retten har 119,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtemarinert kveitefilet.Urtemarinert kveitefilet.
Denne retten har 144,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kveite ceviche på toast.Kveite ceviche på toast.
Denne retten har 171,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ceviche med ørret og kveite.Ceviche med ørret og kveite.
Denne retten har 108 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kveitecarpaccio.Kveitecarpaccio.
Denne retten har 101,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater og små salater.Gravet Norsk Kveitecarpaccio med lune tomater.
Denne retten har 62,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet tomat, appelsinkokt fennikel og safranskum.Fisk i Birkebeinerskinke og estragon, syltet .
Denne retten har 72,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.