Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kveite i wok



Kveite i wok oppskrift.
Fotograf: Eksportutvalget for fisk (EFF)
Wok er en enkel og rask middagsrett. Kveite passer godt i woken siden det er en fast og fin fisk. Bruk de grønnsakene du liker og server med ris.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grkveitefilet, uten skinn og bein
0,5dlsalt
1stkchili, rød
2sskoriander, frisk
1dlsoyasaus
2sssesamfrø
1dlolivenolje
1stkløk
4stkselleri
100grrettich
150grspinat
100grbønnespirer
1stkgulrot
4sspersille, frisk
2dlfiskekraft
maisenna

Tilbehør

4porsjon(er)jasminris
soyasaus
chilisaus


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Selleri
Sesam
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kveite i wok med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,01724,52Kcal
Protein5,9737,94gram
Karbohydrat9,3359,29gram
Kostfiber1,439,09gram
Fett5,5535,27gram
Mettet fett0,845,34gram
Salt3,0419,30gram
Pris på oppskriftenKr 9,34Kr 59,35Kroner
Hele oppskriften veier2 542 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag saltlake ved å blande ut 0,5 dl salt i 6 dl vann. Legg kveitebiter i saltlake i ca.10 minutter. Skyll dem, og tørk på kjøkkenpapir.
Legg kveiten i en marinade av finhakket chili, koriander, soyasaus og sesamfrø. La ligge i ca. 2-3 timer. Hell av marinaden. Sett woken på og la den bli god og varm. Ha i litt olje og tilsett fisk. La steke i ca. 2 minutter.
Ta kveiten ut og hold den varm.
Strimle løk, stangselleri og rettich og fres i wokpannen i ca. 30 sekunder. Tilsett spinat, bønnespirer, strimlete gulrøtter og rettich. Stek raskt i 1-2 minutter.
Ha i fiskekraft. Kok opp og jevn evt. med litt maisennamel. Smak til sausen med soyasaus, persille og litt salt.
Legg fisken tilbake i pannen.
Server med kokt jasminris, soyasaus og søt chili saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29282)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Norsk Kveite i wok.Norsk Kveite i wok.
Denne retten har 140,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kveite i wok.Kveite i wok.
Denne retten har 114,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wok med kveite.Wok med kveite.
Denne retten har 94,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.