Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kvelde pasta med mild røket laks og Edel Blå




Kvelde Mølle er en tradisjonsrik bygdemølle som holder til i frodige Lågendalen og tilbyr melprodukter av høy kvalitet. Kornet males til mel på steinkvern etter den gode, gamle metoden. I over 4000 år har korn vært dyrket i Lågendalen – kjent som et av Norges beste områder for dyrking av korn. Kvelde Mølle henter kornet fra omkringliggende bygder. Dette er grøderike og fruktbare områder, rikelig velsignet med sol, regn og frisk luft fra skog og hav. Slik får vi en råvare av beste kvalitet med et høyt næringsinnhold. Mel fra Kvelde Mølle inneholder ingen tilsetningsstoffer og har alltid vært høyt verdsatt av hjemmebakere for sine gode bakeegenskaper.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grmel fra Kvelde Mel
4stkegg fra Ek Gårdspakkeri
4stkeggeplommer
1ssolivenolje
4dlkaffefløte
50grEdel Blå fra Gangstad Gårdsysteri
1stk litepurre
1dashKvernet sort pepper
1stkHardangerpære
200grrøket laks, mild type


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kvelde pasta med mild røket laks og Edel Blå med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier210,73896,37Kcal
Protein9,7741,56gram
Karbohydrat22,9597,62gram
Kostfiber1,546,55gram
Fett8,5336,28gram
Mettet fett3,1813,53gram
Salt0,552,34gram
Pris på oppskriftenKr 6,28Kr 26,71Kroner
Hele oppskriften veier1 701 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle ingredienser til pastadeigen kjøres sammen i foodprosessor. Pakkes i plast og hvile i en time. Kjevles ut til 1 med mer tykkelse og kuttes i smale bånd. Kokes i lettsaltet vann med noen dråper olivenolje i.
Kaffefløte, ost kokes opp. Ha i purreløk og kok i 1 minutt. Tilsett pasta og smak til med salt og pepper. Vendes godt og kokes i et minutt. Serveres og toppes med finkuttet pære.

Mer info

Forfatter:
Kilde: KslMatmerk
(Intern: 25470)
Kategori: Pasta
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.