Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kvite trøfler med appelsin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
225grhvit sjokolade
0,75dlcreme fraîche
25grsmør
0,5stkappelsin, saft og skallet

Overtrekk:

100grmørk, god sjokolade
1tskokosfett


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Soya
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kvite trøfler med appelsin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier461,742 252,14Kcal
Protein5,4226,44gram
Karbohydrat39,85194,37gram
Kostfiber1,376,68gram
Fett30,88150,62gram
Mettet fett19,2894,04gram
Salt0,211,02gram
Pris på oppskriftenKr 12,90Kr 62,92Kroner
Hele oppskriften veier488 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er konfekt med stor K, og oppskriften er importert fra vår livsnytende nabo i sør. Vi tar med et gratis-tips: Danskene har en vin-anbefaling til sjokolade: Det skal være en "vin doux naturel" (VDN), gjerne en Maury eller Banyuls.

Slik gjør du
Vask appelsinen og riv appelsinskall. Kok inn appelsinsaften til ca 2 ss.

Smelt den hvite sjokoladen i vannbad. Rør i den, og la den ikke bli varmere enn nødvendig. Ta sjokoladen av varmen, la den kjøle av og rør i creme fraîche. Massen kan skille seg hvis de to delene ikke har samme temperatur. Tilsett appelsinsaft og -skall. Sett massen i kjøleskap til den er kald nok til å forme. Trill til små kuler, sett dem i fryseren mens du smelter den mørke sjokoladen med matfettet. Dypp kulene raskt i den mørke sjokoladen og sett dem på et brett dekket med matpapir til sjokoladen er stivnet.

Spesielle egenskaper
Glutenfri, Julebakst, Skal ikke i stekeovn, Uten egg, Uten hvetemel

Kilde: Oddny

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1403)
Kategori: Fingermat/tapas
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.