Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kvitsøykomle i fiskesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grhysefilet
3dlmelk
1sshvetemel
1sspotetmel
1stkegg
1sssalt
hvit pepper
1tsingefær
1tsmuskatnøtt, reven
1dashsmør

Suppe:

1literfiskekraft
4sssmør
1dlhvetemel
3dlkremfløte
1stkgulrot
50grkålrot
50grsellerirot
0,5stkpurre
hakkket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kvitsøykomle i fiskesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,18619,81Kcal
Protein5,7731,32gram
Karbohydrat3,4118,51gram
Kostfiber0,392,12gram
Fett8,5246,25gram
Mettet fett5,3128,82gram
Salt1,005,44gram
Pris på oppskriftenKr 5,10Kr 27,68Kroner
Hele oppskriften veier2 714 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hysefileten i små biter og kjør sammen med de øvrige ingrediensene, unntatt smør, i kjøkkenmaskin og kjør det hele sammen til en fin, glatt masse.

Komlene formes som runde tennisballer. I hver komle dettes et lite stykke smør.

Komlene legges i kald fiskekraft og kokes opp. De skal så trekke i 10-15 minutter. Ta komlene ut av kraften og legg dem til side.

Fiskekraften jevnes med smør og mel. Tilsett kremfløten. Grønnsakene kuttes i fine strimler og legges i suppen. Komlene legges i til slutt.

Like før servering drysses hakket persille på. Til retten serveres kokte poteter, smeltet smør og flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11873)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskeboller med paprika.Fiskeboller med paprika.
Denne retten har 78,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hyse med eple og sellerisaus.Hyse med eple og sellerisaus.
Denne retten har 86,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet hyse med tomater.Dampet hyse med tomater.
Denne retten har 59,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt kolje med tilbehør.Røkt kolje med tilbehør.
Denne retten har 72,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeboller.Fiskeboller.
Denne retten har 62,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kreative fiskeboller.Kreative fiskeboller.
Denne retten har 86,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.