Kylling Wraps

Bilde av Kylling Wraps.
Fotograf: Knut Pettersen

Dette er en av de beste wrapsene jeg har smakt. Vi lot kyllingen marinere ett par timer, og det gjorde susen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkKyllingbryst
3ssOlivenolje
0,5pose(r)Taco Seasoning Mix
1,25dlRømme
0,5dlMajones
2ssSitronsaft
2feddhvitløk
6stkTortilla

Tilbehør, valgfritt.

Hakkede tomater, Salat, Hakket løk, Mais, Revet ost, evt. guacamole


Fremgangsmåte:

Del kyllingen i biter, legg den i en bolle og hell olivenolje over. Rør inn taco miksen og la det stå i ca. 10 min.

Saus:
Bland isammen rømme, majones, stironsaft og hvitløk, kryddre med salt og pepper.

Stek kyllingbitene i varm stekepanne ca. 10 min. Hell halve sausen over og la det koke til det er gjennomvarmt.
Fordel kylling, Hakkede tomater, Salat, Hakket løk, Mais, Revet ost, evt. guacamole i tortillaen topp med resten av sausen og "roll-up".


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Etegilde
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2016)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 249,28 Kcal
Protein 11,2 g
Fett 12,56 g
Karbo 21,93 g
Pris 8,99.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!