Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kylling og eggkanapé



Kylling og eggkanapé oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Tomat og ansjossalsa:

Ca 7skive(r)kanapeer
3stktomat
3stkansjosfileter
2stksjalottløk
2sssitronsaft
2ssfinhakket frisk gressløk

Kylling og eggesalat:

200grkyllingfilet i små biter
3stkkokte egg
0,5stkrødløk
2ssbrønn karse
2ssgress løk
1pakkemajones
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kylling og eggkanapé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier191,84335,02Kcal
Protein7,6313,32gram
Karbohydrat12,4521,74gram
Kostfiber1,131,97gram
Fett12,1421,20gram
Mettet fett1,382,41gram
Salt0,621,09gram
Pris på oppskriftenKr 7,57Kr 13,22Kroner
Hele oppskriften veier1 397 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tomat og ansjossalsa:
Flå tomatene og ta ut innmaten. Grovhakk tomatkjøttet, ansjosfiletene, løk og finhakk gressløk. Press over sitronsaft og dryss over nykvernet pepper. Legg en spiseskje med salsa på et egg og stikk en kanapèpinne i egget.

Kylling og eggesalat:
Bland kyllingen med grovhakket egg, finhakket rødløk, brønnkarse og gressløk. Bland alt sammen med majones og smak til med salt og pepper.
Legges på toast med en avokado til slutt.

Stekt chevrè:
Stek chevrè i en stekepanne med litt smør. La den avkjøles i pannen, da er den lettere å dandere på fat.

Bakte kålrotskiver:
Rens og skjær kålroten i tynne skiver ca. 3x3 cm. Legg dem i en ildfast form med litt olje og tynne chilipepperskiver. Dryss over grovt salt og la det bake i ovn på 250 grader i ca. 15 minutter.

Stekt kalkun marinert i kardemomme:
Skjær ferdigstekt kalkun i 1 cm tykke skiver. Legg skivene i en marinade av kardemomme, løk, hvitløk og olje natten over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 23073)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Club sandwich 2.Club sandwich 2.
Denne retten har 195,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kylling og eggkanapé.Kylling og eggkanapé.
Denne retten har 191,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.