Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Kyllingfilét

Oppskriften tar ca 20 min å lage 20 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4641 lesere! 4641 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:

Ingredienser

kyllingfiléter
rømme
vann
sitronpepper
litt sort nykvernet pepper (litt)
salt (evt. litt, vær obs på at sitronpepperblandingen kan inneholde salt)

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Etegilde
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Krydre filetene med sitronpepper, pepper og salt, og stek dem gyldenbrune (i stekepanne). Benytt aller først ganske sterk varme, og når filetene har fått ønsket farge så kan de småputre videre på svak varme til de er gjennomstekte. Hell så passende mengde vann i pannen, tilsett seterrømme, ...vips, og du har den nydeligste saus. Blir fargen på sausen for lys er juksing med litt sukkerkulør absolutt en løsning.

Bakte poteter med hjemmelaget kryddersmør (margarin, hvitløkpulver, persille, worcestershire sauce - helst blandet i en hurtigmixer), og en frisk salat som tilbehør, ....dette er min anbefaling.

En god rødvin (Gato Negro er min favoritt for tiden) smaker selvsagt også godt til.

Lykke til!




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Thaistekt kylling med nudelsalat hos oss.Les mer om Panert kylling med nypotetsalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2017



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen