Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Kyllingfilét

Oppskriften tar ca 20 min å lage 20 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4684 lesere! 4684 lesere

Ingredienser

kyllingfiléter
rømme
vann
sitronpepper
litt sort nykvernet pepper (litt)
salt (evt. litt, vær obs på at sitronpepperblandingen kan inneholde salt)

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Etegilde
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Krydre filetene med sitronpepper, pepper og salt, og stek dem gyldenbrune (i stekepanne). Benytt aller først ganske sterk varme, og når filetene har fått ønsket farge så kan de småputre videre på svak varme til de er gjennomstekte. Hell så passende mengde vann i pannen, tilsett seterrømme, ...vips, og du har den nydeligste saus. Blir fargen på sausen for lys er juksing med litt sukkerkulør absolutt en løsning.

Bakte poteter med hjemmelaget kryddersmør (margarin, hvitløkpulver, persille, worcestershire sauce - helst blandet i en hurtigmixer), og en frisk salat som tilbehør, ....dette er min anbefaling.

En god rødvin (Gato Negro er min favoritt for tiden) smaker selvsagt også godt til.

Lykke til!




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Middelhavskylling med pasta hos oss.Les mer om Tandoorikylling hos oss.Les mer om Nasi goreng 2 hos oss.