Kyllingfilét


Ingredienser

kyllingfiléter
rømme
vann
sitronpepper
litt sort nykvernet pepper (litt)
salt (evt. litt, vær obs på at sitronpepperblandingen kan inneholde salt)


Fremgangsmåte:

Krydre filetene med sitronpepper, pepper og salt, og stek dem gyldenbrune (i stekepanne). Benytt aller først ganske sterk varme, og når filetene har fått ønsket farge så kan de småputre videre på svak varme til de er gjennomstekte. Hell så passende mengde vann i pannen, tilsett seterrømme, ...vips, og du har den nydeligste saus. Blir fargen på sausen for lys er juksing med litt sukkerkulør absolutt en løsning.

Bakte poteter med hjemmelaget kryddersmør (margarin, hvitløkpulver, persille, worcestershire sauce - helst blandet i en hurtigmixer), og en frisk salat som tilbehør, ....dette er min anbefaling.

En god rødvin (Gato Negro er min favoritt for tiden) smaker selvsagt også godt til.

Lykke til!


Annonse:

Tjenester og info



Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Etegilde
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2017)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!