Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kyllingfilet med appelsinsaus

Bilde av Kyllingfilet med appelsinsaus.
Fotograf: Kylling.no
Oppskriften på Kyllingfilet med appelsinsaus har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 7stkkyllingfileter
2tssalt
0,75tshvit pepper
1ssestragon, hakket frisk (eller 1 ts tørket)
1dashsmør til steking

Appelsinsaus:

1stk storløk
1sssmør
1,5dlhønsebuljong (terning + vann)
2dlappelsinjus med fruktkjøtt
0,5ssmaisenna
1ssestragon, hakket frisk


Fremgangsmåte:

Dryss salt, pepper og estragon på filetene. Stek dem 2-3 minutter på hver side i middels varm panne. Skjær opp filetene på skrå til tykke skiver og anrett dem på fat eller tallerken. Pynt med små kvister av frisk estragon. Server med appelsin- og løksalat, appelsinsaus og ris.

Appelsinsaus:
Finhakk løken og surr den i smør i en panne til den blir blank. Hell på buljong og appelsinjus og la det koke noen minutter. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann. Kok opp og smak til med salt og estragon. Sil sausen før servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16887)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 96,99 Kcal Forklaring?
Protein 16,7 g
Fett 2,37 g
Karbo 2,11 g
Pris 9,12.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!