Kyllingfilet med appelsinsaus

Kyllingfilet med appelsinsaus.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 7stkkyllingfileter
2tssalt
0,75tshvit pepper
1ssestragon, hakket frisk (eller 1 ts tørket)
1dashsmør til steking

Appelsinsaus:

1stk storløk
1sssmør
1,5dlhønsebuljong (terning + vann)
2dlappelsinjus med fruktkjøtt
0,5ssmaisenna
1ssestragon, hakket frisk

Fremgangsmåte:

Dryss salt, pepper og estragon på filetene. Stek dem 2-3 minutter på hver side i middels varm panne. Skjær opp filetene på skrå til tykke skiver og anrett dem på fat eller tallerken. Pynt med små kvister av frisk estragon. Server med appelsin- og løksalat, appelsinsaus og ris.

Appelsinsaus:
Finhakk løken og surr den i smør i en panne til den blir blank. Hell på buljong og appelsinjus og la det koke noen minutter. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann. Kok opp og smak til med salt og estragon. Sil sausen før servering.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 96,83 Kcal
Protein 16,7 g
Fett 2,37 g
Karbo 2,07 g
Pris 9,12.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Oppskriften har hatt 12128 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,3 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16887)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!