Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllingfilet med appelsinsaus

Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 10042 lesere! 10042 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 7stkkyllingfileter
2tssalt
0,75tshvit pepper
1ssestragon, hakket frisk (eller 1 ts tørket)
1dashsmør til steking

Appelsinsaus:

1stk storløk
1sssmør
1,5dlhønsebuljong (terning + vann)
2dlappelsinjus med fruktkjøtt
0,5ssmaisenna
1ssestragon, hakket frisk
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kyllingfilet med appelsinsaus.

Fremgangsmåte:

Dryss salt, pepper og estragon på filetene. Stek dem 2-3 minutter på hver side i middels varm panne. Skjær opp filetene på skrå til tykke skiver og anrett dem på fat eller tallerken. Pynt med små kvister av frisk estragon. Server med appelsin- og løksalat, appelsinsaus og ris.

Appelsinsaus:
Finhakk løken og surr den i smør i en panne til den blir blank. Hell på buljong og appelsinjus og la det koke noen minutter. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann. Kok opp og smak til med salt og estragon. Sil sausen før servering.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 96,99430,4521,5 %
Fett: 2,3710,52 gr15,0 %Fett21,99 %
Protein: 16,7474,29 gr148,6 %Protein69,03 %
Karbo: 2,079,19 gr3,1 %Karbo8,53 %
Fiber: 0,210,93 gr3,1 %Fiber0,43 %
Mettet fett: 1,255,55 gr27,7 %
Salt: 0,753,33 gr66,6 %
Hele oppskriften veier 1775,25 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.8,93 .-
Pris 4 porsjonerKr. 158,53 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 39,63.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Panert kylling med nypotetsalat hos oss.Les mer om Adobong Antigo hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16887



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser