Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kyllinggryte


Oppskriften på Kyllinggryte har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkbroiler eller 2 kyllinger
2sssmør eller margarin
1dashsalt
1dashpepper
0,5stksitron
2stkgulrøtter
Ca 1,5stkpurrer
2stkløk
Ca 3,5dlbuljong av terning eller hvitvin
Ca 5,5stktomater


Fremgangsmåte:

Del opp kyllingen i porsjonsstykker, tørk dem godt, og brun dem i pannen. Ha på salt og pepper. Drypp med sitronsaft.

Legg kjøttet i gryten, lagvis med oppdelte grønnsaker. Hell over panneutkok og buljong/vin, og la gryten småputre under lokk over svak varme til kjøttet er mørt, ca 15-20 minutter.

Dypp tomatene i kokende vann og flå dem. Del dem i to og la dem få putre med i gryten de siste 5-10 minuttene.

Server sammen med pisket potetmos og en god salatbolle.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12047)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 58,61 Kcal Forklaring?
Protein 6,31 g
Fett 2,51 g
Karbo 2,13 g
Pris 3,26.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!