Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllinggryte

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,24 Kcal: 57,21 Fett: 2,43 gr Protein: 6,14 gr Karbo: 2,12 gr
Mettet fett: 1,31 gr Kostfiber: 1,15 gr Salt av natrium: 0,26 gr
Oppskriften har hatt 3901 lesere! 3901 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkbroiler eller 2 kyllinger
2sssmør eller margarin
salt
pepper
0,5stksitron
2stkgulrøtter
Ca 1,5stkpurrer
2stkløk
Ca 3,5dlbuljong av terning eller hvitvin
Ca 5,5stktomater
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater14,82 prosent
Protein42,92 prosent
Fett38,22 prosent
Kostfiber4,02 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 74,18

Pris pr porsjon

Kr 18,55
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Del opp kyllingen i porsjonsstykker, tørk dem godt, og brun dem i pannen. Ha på salt og pepper. Drypp med sitronsaft.

Legg kjøttet i gryten, lagvis med oppdelte grønnsaker. Hell over panneutkok og buljong/vin, og la gryten småputre under lokk over svak varme til kjøttet er mørt, ca 15-20 minutter.

Dypp tomatene i kokende vann og flå dem. Del dem i to og la dem få putre med i gryten de siste 5-10 minuttene.

Server sammen med pisket potetmos og en god salatbolle.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kylling i fløtesaus 2 hos oss.Les mer om Chicken Curry hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12047



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen