Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllinggryte

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4096 lesere! 4096 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkbroiler eller 2 kyllinger
2sssmør eller margarin
1dashsalt
1dashpepper
0,5stksitron
2stkgulrøtter
Ca 1,5stkpurrer
2stkløk
Ca 3,5dlbuljong av terning eller hvitvin
Ca 5,5stktomater
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kyllinggryte er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Del opp kyllingen i porsjonsstykker, tørk dem godt, og brun dem i pannen. Ha på salt og pepper. Drypp med sitronsaft.

Legg kjøttet i gryten, lagvis med oppdelte grønnsaker. Hell over panneutkok og buljong/vin, og la gryten småputre under lokk over svak varme til kjøttet er mørt, ca 15-20 minutter.

Dypp tomatene i kokende vann og flå dem. Del dem i to og la dem få putre med i gryten de siste 5-10 minuttene.

Server sammen med pisket potetmos og en god salatbolle.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 57,21327,6416,4 %
Fett: 2,4313,92 gr19,9 %Fett38,22 %
Protein: 6,1435,16 gr70,3 %Protein42,92 %
Karbo: 2,1212,14 gr4,0 %Karbo14,82 %
Fiber: 1,156,59 gr22,0 %Fiber4,02 %
Mettet fett: 1,317,50 gr37,5 %
Salt: 0,301,74 gr34,8 %
Hele oppskriften veier 2290,8 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,25 .-
Pris 4 porsjonerKr. 74,45 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 18,61.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kyllingkarri hos oss.Les mer om Kyllinggryte med kikerter og tomat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12047



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser