Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllinggryte

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4088 lesere! 4088 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkbroiler eller 2 kyllinger
2sssmør eller margarin
1dashsalt
1dashpepper
0,5stksitron
2stkgulrøtter
Ca 1,5stkpurrer
2stkløk
Ca 3,5dlbuljong av terning eller hvitvin
Ca 5,5stktomater
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Del opp kyllingen i porsjonsstykker, tørk dem godt, og brun dem i pannen. Ha på salt og pepper. Drypp med sitronsaft.

Legg kjøttet i gryten, lagvis med oppdelte grønnsaker. Hell over panneutkok og buljong/vin, og la gryten småputre under lokk over svak varme til kjøttet er mørt, ca 15-20 minutter.

Dypp tomatene i kokende vann og flå dem. Del dem i to og la dem få putre med i gryten de siste 5-10 minuttene.

Server sammen med pisket potetmos og en god salatbolle.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 57,01327,6416,4 %
Fett: 2,4313,92 gr19,9 %Fett38,22 %
Protein: 6,1435,16 gr70,3 %Protein42,92 %
Karbo: 2,1212,14 gr4,0 %Karbo14,82 %
Fiber: 1,156,59 gr22,0 %Fiber4,02 %
Mettet fett: 1,317,50 gr37,5 %
Salt: 0,301,74 gr34,8 %
Hele oppskriften veier 2290,8 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,25 .-
Pris 4 porsjonerKr. 74,45 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 18,61.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Coq au vin hos oss.Les mer om Ovnsbakt kyllinggryte med tomat og brie hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12047



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser