Kyllinggryte 3


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1boks(er)grovhakkete tomater
2tssalt
1stkterning hønsebuljon
3dlvann
1stkløk
4stksmå poteter (200 g)
1stkpersillerot
100grfrosne selskapserter
1liten bokssjampinjong i skiver
1stkrød paprika
250grkyllingkjøtt uten skinn
0,5tspepper
1tspaprikapulver
1bunt(er)persille
1feddhvitløk


Fremgangsmåte:

Kok tomater, salt, buljong og vann i en gryte over middels varme sammen med løk, poteter og persillerot som skjæres i passe biter.

Etter 10 minutter tilsettes presset hvitløk, erter, sjampinjong og hakket paprika, samt kyllingen som er plukket fra bena.

Tilsett paprikapulver og frisk malt pepper etter smak. Kok videre under lokk ved svak varme i 10 minutter.

Klipp rikelig med persille over hver tallerken.

Servér en frisk grønn salat til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8297)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 46,99 Kcal
Protein 4,12 g
Fett 0,45 g
Karbo 5,84 g
Pris 3,06.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!