Kyllinggryte med spaghetti


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5kgstekt eller kokt kylling
2skive(r)kokt skinke, tykke
1stor boksherm. tomater (ca 1/2 kg), flådde og friske
1,5dlkraft
1dashsalt
1dashpepper
3sssmør
1stkløk
100grsopp
150grspaghetti
1,5litervann
1,5tssalt

Pynt:

75grhvetemel
1dashsalt
1dashpepper
2sssmør
50grparmesan, reven


Fremgangsmåte:

Hakk løken og skjær soppen i skiver. Rist det i smør.

Skjær kyllingkjøttet og skinken i små biter og ha det i gryten.

Tilsett tomatene og kraft. La det hele surre ca. 10 min. og smak til med salt og pepper.

Kok spaghettien ca. 15 min. La den renne godt av og skyll den i kaldt vann. Er spaghettien lang, bør den kuttes i mindre lengder.

Legg spaghetti og kjøttsaus lagvis i en dyp ildfast form.

Pynt: Bland salt, pepper og hvetemel, smuldre inn smøret og vend i osten. Ha dette over spaghettien og sett formen i ovnen som angitt. Senk temperaturen etter 30 min. om nødvendig.

Serveres med brød og smør og gjerne litt reven ost.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12048)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 79,35 Kcal
Protein 5,59 g
Fett 3,79 g
Karbo 5,44 g
Pris 1,99.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!