Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllinggryte med spaghetti

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,99 Kcal: 79,39 Fett: 3,79 gr Protein: 5,60 gr Karbo: 5,44 gr
Mettet fett: 2,24 gr Kostfiber: 0,56 gr Salt av natrium: 0,48 gr
Oppskriften har hatt 2249 lesere! 2249 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5kgstekt eller kokt kylling
2skive(r)kokt skinke, tykke
1stor boksherm. tomater (ca 1/2 kg), flådde og friske
1,5dlkraft
salt
pepper
3sssmør
1stkløk
100grsopp
150grspaghetti
1,5litervann
1,5tssalt

Pynt:

75grhvetemel
salt
pepper
2sssmør
50grparmesan, reven
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater27,4 prosent
Protein28,21 prosent
Fett42,96 prosent
Kostfiber1,41 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 71,44

Pris pr porsjon

Kr 17,86
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Hakk løken og skjær soppen i skiver. Rist det i smør.

Skjær kyllingkjøttet og skinken i små biter og ha det i gryten.

Tilsett tomatene og kraft. La det hele surre ca. 10 min. og smak til med salt og pepper.

Kok spaghettien ca. 15 min. La den renne godt av og skyll den i kaldt vann. Er spaghettien lang, bør den kuttes i mindre lengder.

Legg spaghetti og kjøttsaus lagvis i en dyp ildfast form.

Pynt: Bland salt, pepper og hvetemel, smuldre inn smøret og vend i osten. Ha dette over spaghettien og sett formen i ovnen som angitt. Senk temperaturen etter 30 min. om nødvendig.

Serveres med brød og smør og gjerne litt reven ost.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Brennheit kyllinggryte med reker hos oss.Les mer om Kylling i fløtesaus 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12048



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen