Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllingklubber med favorittsaus

Oppskriften tar ca 40 min å lage 40 min     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 2415 lesere! 2415 lesere

Ingredienser

Porsjoner
12stkkyllingklubber

Favorittsaus:

4ssketchup
2ssvineddik
2ssworcestershire-saus
2sssmeltet honning
2ssbrunt sukker
1tstabasco
1tspaprikapulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kyllingklubber med favorittsaus.
Vi har en grillsaus som utmerker seg med sin gode smak. Den passer ekstra godt til kyllingklubber, men er et godt valg til kyllingvinger også.

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene til sausen. Lag noen snitt i kyllingklubbene og pensle kjøttet med grillsausen.

La klubbene steke i ovnen ved 200 °C eller ute på grillen. Pensle med grillsausen underveis, da blir skinnet sprøtt og godt.

Tips:
Du kan også kjøpe ferdigstekte kyllingklubber og pensle dem med grillsausen mens de varmes opp på grillen.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 197,39811,5240,6 %
Fett: 12,4751,27 gr73,2 %Fett56,85 %
Protein: 16,1366,31 gr132,6 %Protein32,68 %
Karbo: 5,1121,01 gr7,0 %Karbo10,35 %
Fiber: 0,100,41 gr1,4 %Fiber0,1 %
Mettet fett: 3,3313,69 gr68,5 %
Salt: 0,331,36 gr27,1 %
Hele oppskriften veier 1644,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,48 .-
Pris 4 porsjonerKr. 106,56 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 26,64.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kyllingfilet i form hos oss.Les mer om Pollo alla diavola hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:25732



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser