Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kyllingleverpaté med madeira




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkyllinglever
400grsmør
Ca 2,5dlmadeira
1stkløk
100grsjampinjong


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kyllingleverpaté med madeira med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier296,574 010,52334,21Kcal
Protein7,51101,568,46gram
Karbohydrat2,6836,243,02gram
Kostfiber0,152,030,17gram
Fett25,80348,8929,07gram
Alkohol3,33 %45,033,75gram
Mettet fett16,13218,1318,18gram
Salt0,466,180,51gram
Pris på oppskriftenKr 11,60Kr 156,87Kr 13,07.-
Hele oppskriften veier1 352 totalt1 352 pr porsj113 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 skiver

Finhakk løk og sopp. Stek på lav varme i litt smør. Hell over en slump madeira og la det koke inn. Løk-, sopp- og madeirablandingen skal være så tørr som mulig når du er ferdig. Sett til side.

Stek kyllinglever i smør på ganske høy varme. La det steke i 2 minutters tid. Kyllingleveren skal fortsatt være litt rosa inni, men ikke rød.

Smelt smør, fjern skummet som danner seg på toppen. Ha leveren og løkblandingen i en hurtigmikser. La noen få levere være igjen som du kan legge inni pateen. Kjør det til det blir en jevn masse. Press gjennom et dørslag med en tresleiv. Bland inn smøret. Hell halvparten av denne røren i en form. Legg de hele leverne oppi. Hell på resten. Sett formen i kjøleskapet. La stå minst 6 timer før du spiser. Hvis du vil oppbevare pateen en stund bør du heller smelte smør som et lokk over den stivnede pateen - da holder den seg bedre.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8189)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hellstrøms Kyllingleverpaté.Hellstrøms Kyllingleverpaté.
Denne retten har 157,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paté med ribbe og tørket sopp.Paté med ribbe og tørket sopp.
Denne retten har 180,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvitløk og pepperpatè.Hvitløk og pepperpatè.
Denne retten har 155,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.