Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kyllingleverpostei 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grfersk eller dypfryst kyllinglever
1stk liteløk
1feddhvitløk
2ssmargarin eller smør
Ca 1,5ssvann
0,5tssalt
1krmpepper
1tsstøtt timian eller basilikum
75grsmør eller 1 1/2 dl kremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kyllingleverpostei 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier220,301 355,29Kcal
Protein12,7278,25gram
Karbohydrat0,835,11gram
Kostfiber0,342,09gram
Fett18,38113,07gram
Mettet fett8,4551,98gram
Salt0,945,76gram
Pris på oppskriftenKr 9,57Kr 58,87Kroner
Hele oppskriften veier615 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 5 dl postei)

Halvtin fryst lever. Skyll fersk lever og tørk den med husholdningspapir. Skrell og hakk løk og eventuelt hvitløk. Skjær leveren i biter.

Brun fettet i en stekepanne. Legg i lever og løk, stek leveren på alle sider i 3-4 minutter. Spe med litt vann.

Bland posteien i mikser eller i food processor montert med stålkniv. Legg i den stekte leveren sammen med løk og sjy, salt og krydder. Legg enten i romtemperert smør og kjør maskinen et minutts tid til posteien er glatt. Eller spe med fløte i en fin stråle mens maskinen går. Posteien blir da luftig som en mousse.

Pakk posteien i en form eller bolle og sett den i kjøleskap. Den holder seg i 4-5 dager.

Server posteien som forrett med brød, små sylteagurker og grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12156)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kyllingleverpostei.Kyllingleverpostei.
Denne retten har 102,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingsalat 6.Kyllingsalat 6.
Denne retten har 112,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingsalat til 1.Kyllingsalat til 1.
Denne retten har 112,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingsalat med karri.Kyllingsalat med karri.
Denne retten har 225,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.