Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kyllingpaté




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkyllingfilet
300grhakket svinekjøtt
2feddhvitløk
3ssfriskhakket persille
1tstørket merian
5plate(r)gelatin
3stkegg
5sssherry eller madeira
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
8skive(r)baconskiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kyllingpaté med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier175,642 188,51218,85Kcal
Protein18,18226,5322,65gram
Karbohydrat0,313,860,39gram
Kostfiber0,101,250,12gram
Fett10,77134,2013,42gram
Alkohol0,65 %8,100,81gram
Mettet fett3,6245,114,51gram
Salt0,658,150,82gram
Pris på oppskriftenKr 13,10Kr 163,23Kr 16,32.-
Hele oppskriften veier1 246 totalt1 246 pr porsj125 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Rens og hakk hvitløkfeddene. Skjær 1/3 av kyllingkjøttet i 2-3 cm tykke stykker på langs. Resten av kyllinkjøttet hakkes og blandes med hakket svinekjøtt, hakket hvitløksfedd, hakket persille, merian, egg og sherry.

Bløtlegg gelatinen i kaldt vann i 5 minutter. Ta den opp og klem ut vannet. Smelt gelatinen over vannbad og ha den i blandingen. Krydre med salt og pepper.

Kle formen med baconskiver.

Ha halvparten av farsen i formen. Legg kyllingstykkene på langs i formen. Fordel resten av farsen over. Legg et par baconskiver øverst.

Sett ovnen på 160 C. Dekk formen med folie. La patéen stå på rist midt i ovnen i 75-90 minutter. Fjern folien de siste 30 minuttene. Avkjøl patéen under lett press.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8190)
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kyllingleverpaté 3.Kyllingleverpaté 3.
Denne retten har 186,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingleverpaté med fiken.Kyllingleverpaté med fiken.
Denne retten har 256,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingpate til julefrokosten.Kyllingpate til julefrokosten.
Denne retten har 154,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.