Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kyllingpostei




Tips:
Posteien kan serveres som en forrett, eller på julebordet. Server den da på grovt brød med litt salat og rødløkmarmelade eller ripsgelè.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grkyllinglever
1sssmør eller olje til steking
300grkyllingkjøtt fra lår eller filet
3stkegg
3sskonjakk
1knivsoddCayennepepper
0,5tstimian
50stkpistasjnøtter (andre nøtter?), grovhakket
evt salt og kvernet pepper
50grgåselever i biter
salt og kvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kyllingpostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156,221 510,21Kcal
Protein17,74171,50gram
Karbohydrat0,848,12gram
Kostfiber0,464,45gram
Fett8,1578,79gram
Mettet fett2,8127,16gram
Alkohol1,09 %
Salt0,282,74gram
Pris på oppskriftenKr 13,49Kr 130,41Kroner
Hele oppskriften veier967 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens kyllingleveren og fjern så mye av hinnene som mulig. Smelt smøret og stek kyllingleveren raskt. Dryss over litt salt og pepper. Avkjøl helt.
Skjær kyllingkjøttet i biter og kjør kjøtt og lever til farse i hurtigmikser. Tilsett egg, konjakk, kajenne og timian. Vend inn nøtter og evt. gåselever og krydre med salt og pepper. Fyll massen i en eller flere passende former. Sett formene i kokende vannbad og dekk dem med aluminiumsfolie.
Bak posteien i ovnen ved 175 °C i ca 45 minutter. Avkjøl posteien under lett press.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25295)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.