Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllingsalat 4

Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 15 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,02 Kcal: 136,53 Fett: 7,59 gr Protein: 10,32 gr Karbo: 6,29 gr
Mettet fett: 2,94 gr Kostfiber: 0,89 gr Salt av natrium: 0,49 gr
Oppskriften har hatt 40810 lesere! 40810 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkgrillet kylling
0,5stkissalat
1dlmakaroni
4stkhardkokte egg
0,25stkslangeagurk
1boks(er)maiskorn liten
1stkrød paprika
1stkrødt eple
finhakket persille og gressløk (kan sløyfes)

Dressing:

2dllettrømme
0,5stksitron saften av
salt og pepper
finhakket persille og gressløk
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater18,42 prosent
Protein30,23 prosent
Fett50,03 prosent
Kostfiber1,3 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 70,22

Pris pr porsjon

Kr 17,56
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Salat
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse




Kyllingsalat 4.

Fremgangsmåte:

Kok makaroni som anvist på pakken og skyll den i kaldt vann. La den få renne godt av seg. Ta eventuelt av skinnet på kyllingen og rens kjøttet for bein. Skjær kyllingkjøttet i passe store biter. Del opp resten av ingrediensene i passe store biter.
Anrett salaten lagvis i en serveringsbolle. Pynt med noen egg- og tomatbåter på toppen.

Rør ut lettrømmen og smak den til med sitronsaft, salt, pepper og finhakkede urter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Salatanretning med egg og kylling hos oss.Les mer om Kyllingfilet med sitrus salat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:18771



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen