Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllingsalat 4

Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 16 lesere
Oppskriften har hatt 41536 lesere! 41536 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkgrillet kylling
0,5stkissalat
1dlmakaroni
4stkhardkokte egg
0,25stkslangeagurk
1boks(er)maiskorn liten
1stkrød paprika
1stkrødt eple
finhakket persille og gressløk (kan sløyfes)

Dressing:

2dllettrømme
0,5stksitron saften av
salt og pepper
finhakket persille og gressløk
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Salat
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse




Kyllingsalat 4.

Fremgangsmåte:

Kok makaroni som anvist på pakken og skyll den i kaldt vann. La den få renne godt av seg. Ta eventuelt av skinnet på kyllingen og rens kjøttet for bein. Skjær kyllingkjøttet i passe store biter. Del opp resten av ingrediensene i passe store biter.
Anrett salaten lagvis i en serveringsbolle. Pynt med noen egg- og tomatbåter på toppen.

Rør ut lettrømmen og smak den til med sitronsaft, salt, pepper og finhakkede urter.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 136,53596,2529,8 %
Fett: 7,5933,15 gr47,4 %Fett50,03 %
Protein: 10,3245,07 gr90,1 %Protein30,23 %
Karbo: 6,2927,47 gr9,2 %Karbo18,42 %
Fiber: 0,893,89 gr13,0 %Fiber1,3 %
Mettet fett: 2,9412,84 gr64,2 %
Salt: 0,492,15 gr43,1 %
Hele oppskriften veier 1746,86 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,02 .-
Pris 4 porsjonerKr. 70,22 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 17,56.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Salat med stekt kylling hos oss.Les mer om Kylling- og pastasalat 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:18771



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser