Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kyllingsalat 4

Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 15 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,02 Kcal: 136,53 Fett: 7,59 gr Protein: 10,32 gr Karbo: 6,29 gr
Mettet fett: 2,94 gr Kostfiber: 0,89 gr Salt av natrium: 0,49 gr
Oppskriften har hatt 40739 lesere! 40739 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkgrillet kylling
0,5stkissalat
1dlmakaroni
4stkhardkokte egg
0,25stkslangeagurk
1boks(er)maiskorn liten
1stkrød paprika
1stkrødt eple
finhakket persille og gressløk (kan sløyfes)

Dressing:

2dllettrømme
0,5stksitron saften av
salt og pepper
finhakket persille og gressløk
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater18,42 prosent
Protein30,23 prosent
Fett50,03 prosent
Kostfiber1,3 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 70,22

Pris pr porsjon

Kr 17,56
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Salat
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse




Kyllingsalat 4.

Fremgangsmåte:

Kok makaroni som anvist på pakken og skyll den i kaldt vann. La den få renne godt av seg. Ta eventuelt av skinnet på kyllingen og rens kjøttet for bein. Skjær kyllingkjøttet i passe store biter. Del opp resten av ingrediensene i passe store biter.
Anrett salaten lagvis i en serveringsbolle. Pynt med noen egg- og tomatbåter på toppen.

Rør ut lettrømmen og smak den til med sitronsaft, salt, pepper og finhakkede urter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander hos oss.Les mer om Kyllingsalat med peanøtter hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:18771



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen