Kyllingsalat på paibunn

Bilde av Kyllingsalat på paibunn.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Paibunn:

150grsmør
200grhvetemel
2ssvann

Kyllingsalat:

1stkkylling, grillet
litt forskjellige salattyper
2stkpaprika
Ca 150grblå druer
0,5boks(er)usøtet ananas i biter
2stang(stenger)selleri

Dressing:

2,5dllettrømme
Ca 2,5ssmajones
Ca 2,5sslake fra ananas
salt/pepper
fnhakket persille
evt. et par dråper tabasco eller 1/2 krm chilipepper


Fremgangsmåte:

Smuldre smøret i melet og tilsett vann (gjerne i foodprocessor). Trykk deigen ut i en paiform. Prikk paibunnen med en gaffel og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C. Avkjøl paibunnen. Det går også fint å lage paibunnen av butterdeigsplater.

Skyll salaten og rist ut vannet. Legg først grovrevet salat på paibunnen. Del opp kylling og grønnsaker i passe store biter og legg alt blandet over salaten. Pynt gjerne med forskjellige urter på toppen. Bland ingrediensene til dressingen og server ved siden av salaten.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968226)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 228,79 Kcal
Protein 9,22 g
Fett 16,03 g
Karbo 11,51 g
Pris 4,12.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!