Kyllingsalat på paibunn

Kyllingsalat på paibunn.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Paibunn:

150grsmør
200grhvetemel
2ssvann

Kyllingsalat:

1stkkylling, grillet
litt forskjellige salattyper
2stkpaprika
Ca 150grblå druer
0,5boks(er)usøtet ananas i biter
2stang(stenger)selleri

Dressing:

2,5dllettrømme
Ca 2,5ssmajones
Ca 2,5sslake fra ananas
salt/pepper
fnhakket persille
evt. et par dråper tabasco eller 1/2 krm chilipepper

Fremgangsmåte:

Smuldre smøret i melet og tilsett vann (gjerne i foodprocessor). Trykk deigen ut i en paiform. Prikk paibunnen med en gaffel og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C. Avkjøl paibunnen. Det går også fint å lage paibunnen av butterdeigsplater.

Skyll salaten og rist ut vannet. Legg først grovrevet salat på paibunnen. Del opp kylling og grønnsaker i passe store biter og legg alt blandet over salaten. Pynt gjerne med forskjellige urter på toppen. Bland ingrediensene til dressingen og server ved siden av salaten.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 230,78 Kcal
Protein 9,22 g
Fett 16,26 g
Karbo 11,49 g
Pris 4,12.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Oppskriften har hatt 9077 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968226)

Ekstra info

Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!