Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kyllingsnurrer



Kyllingsnurrer oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Kyllingsnurrer er nesten som et pizza-wienerbrød, og er klart blant barnas favoritter. Super i matpakken eller som piknik-mat.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

1pakkegjær (50 g)
3dlvann
4ssolje
2tssalt
2stkegg
Ca 1literhvetemel
egg til pensling

Fyll:

1liten bokstomatpuré
1stk litefinhakket løk
4ssmaiskorn
0,5stkgrillet kylling
Ca 2dlrevet ost (f.eks. jarlsberg)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kyllingsnurrer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier225,07931,22186,24Kcal
Protein11,0445,689,14gram
Karbohydrat27,54113,9522,79gram
Kostfiber1,767,281,46gram
Fett7,4730,916,18gram
Mettet fett1,747,201,44gram
Salt1,154,770,95gram
Pris på oppskriftenKr 2,72Kr 11,25Kr 2,25.-
Hele oppskriften veier1 655 totalt414 pr porsj83 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

1. Løs opp gjæren i lunkent vann (37 °C). Tilsett olje og egg. Rør inn mel til passe deig. Sett deigen lunt og la den heve til nesten dobbel størrelse, ca. 1/2 time.
2. Kjevle ut deigen til en firkantet leiv, ca. 5 mm tykk. Smør tomatpuré utover deigen. Bland eventuelt inn litt vann for å få den litt mer smørevennlig. Dryss finhakket løk og maiskorn over.
3. Skjær kyllingen i passe store biter og fordel kjøttet utover leiven. Dryss revet ost over til slutt. Rull deigen sammen til en pølse. Skjær tykke skiver av pølsen, ca. 3 cm, og legg dem på et stekebrett. La skivene heve i 20-30 minutter.
4. Pensle med sammenvispet egg og stek ved 225 °C i 20-25 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967413)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ravioli med brunet safransmør.Ravioli med brunet safransmør.
Denne retten har 287,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelaget pasta.Hjemmelaget pasta.
Denne retten har 272,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingsnurrer.Kyllingsnurrer.
Denne retten har 225,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ravioli med eggeplomme.Ravioli med eggeplomme.
Denne retten har 328,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.