Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kyllingterrine




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grfrossen kyllingbryst

Marinade av:

0,5dlcognac
0,5dlolje
0,5dlvann
Ca 1,5feddpresset hvitløk
0,5tssalt

Farse av:

4ssrasp
1dlfløte
500grhakket flesk
250grhakket lever
1,5dlbuljong
2stkegg
1stkhakket løk
2tssalt
0,25tsmerian
0,25tsfriskkvernet pepper
2tsgelatin pulver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kyllingterrine med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier215,971 837,13Kcal
Protein12,43105,73gram
Karbohydrat1,1810,04gram
Kostfiber0,211,79gram
Fett17,17146,05gram
Mettet fett5,9550,61gram
Alkohol0,94 %
Salt1,2310,49gram
Pris på oppskriftenKr 9,92Kr 84,38Kroner
Hele oppskriften veier1 701 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ingrediensene til marinaden blandes. Kyllingbrystene trekker oppi 10-12 timer.

Raspen utbløtes i fløtes. De andre ingredienser blandes. Rasp og marinaden røres i.

Halvdelen av farsen helles i en smurt form. Skjær Kyllingbrystene i mindre stykker, som fordeles ovenpå farsen. Resten av farsen legges over.

Bakes i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time 15 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21737)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.