Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kyllingterrine med balsamicosirup




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkyllinglever
200grblandede sopp eller champignon
1dashSmør
4ssportvin
0,75tssalt
1dashSort pepper
150grtempereret smør

Balsimicosirup

1dlbalsamico
1dlsukker

Tilbehør

Salat til servering
Ristede valnøttekener


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kyllingterrine med balsamicosirup med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier215,94214,74Kcal
Protein8,558,50gram
Karbohydrat10,6410,58gram
Kostfiber0,370,37gram
Fett14,9014,82gram
Mettet fett9,018,96gram
Alkohol0,62 %
Salt0,810,81gram
Pris på oppskriftenKr 10,14Kr 10,08Kroner
Hele oppskriften veier994 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kyllingleveren i ca. 2 cm store stykker. Rens og del soppene i mindre stykker. Brun kyllingleveren i smør i en stekepanne. Hell portvin på og la det koke inn. Krydre med salt og pepper. Ta kyllingleveren opp og la den kjøle ned.

Stek nå soppene og la dem kjøle ned. Bland halvdelen av lever og sopp i en foodprocessor eller hurtighakker. Tilsett smør i små klatter og bland til en jevn masse. Rør de resterende lever- og soppstykker i massen. Legg husholdningsfilm i en avlang form, som kan romme ca. 6 dl. Hell massen i formen, og la den stå i kjøleskapet i minst 4 timer eller natten over.
Kok balsamico og sukker sammen - til det begynner å bli tykt.

Skjær terrinen i skiver med en lunken kniv.

Tilbehør:
Server med salat, balsamicosirup og ristede valnøttekener og Flute

Tips:
Terrinen kan fremstilles dagen før, den skal brukes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21738)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.