Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kystsalat




Ingredienser

Ramsløk
grisetang
rømmedressing
Blader av strandmelde, løvetann, ramsløk, finsnittet marikåpe og kløverblad, syre, blomster, vassarve, gjerne i blanding med "kjøpesalat".


Annonse


Fremgangsmåte:

Kystsalat av grønne blad, ramsløk og blomster, grisetang, rømmedressing.
Blader av strandmelde, løvetann, ramsløk, finsnittet marikåpe og kløverblad, syre, blomster, vassarve, gjerne i blanding med "kjøpesalat".

Bruker du litt grisetang i salaten, må den kokes ½ time på forhånd for å myknes. Smak til rømme med noen dråper fungi soppekstrakt og bland det godt i salaten.

Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon om programmene kan du gå på denne siden Naturens Verden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norsopp AS
(Intern: 100030)
Kategori: Salat
Diett/allergi: Div diett
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.