Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Løkbrød 2

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4873 lesere! 4873 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Løkbrød 2 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 187,83 Kcal ......Protein: 6,12 gram ......Fett: 3,79 gram ......Mettet fett: 1,26 gram
Karbohydrater: 31,47 gram ......Kostfiber: 1,68 gram .....Natrium: 206,2 mg .......Pris: 1,92 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
2ssolivenolje
2stkløk, i tynne skiver
7,5dlhvetemel
5tsbakepulver
1pose(r)fransk løksuppepulverIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5dlkefir
0,66dlhvetemel, ekstra
melk, til pensling
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 skiver

(1 brød)

Pensle en stor bakeplate med olje. Forvarm ovnen til 180 C. Varm olje i en stor stekepanne, fres løken under stadig omrøring over svak varme i 20 min eller til løken er meget myk og lett brunet. La den renne av på kjøkkenpapir. Avkjøl.

Bland siktet mel, bakepulver, suppepulver og halvparten av den stekte løken i en stor bolle. Lag en fordypning midt i blandingen.

Tilsett all kefiren på en gang. Rør raskt til du har en bløt, klissete deig. Ha den ut på melet overflate og dryss mel på hendene og på deigen. Kna raskt og forsiktig inn nok av ekstramelet til du kan forme en smidig ball.

Legg den på bakeplaten og form den til et avlangt brød. Bruk en saks til å klippe i brødoverflaten med 3 cm mellomrom. Pensle med melk. Sett i ovnen og stek i 45 min. Ta ut av ovnen og dryss resten av løken over brødet. Sett det tilbake i ovnen og stek videre i 10-15 min, eller til brødet høres hult ut når du banker på det i bunnen. Ta det ut og legg det på bakerist til avkjøling.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 187,832 321,95116,1 %
Fett: 3,7946,85 gr66,9 %Fett18,16 %
Protein: 6,1275,66 gr151,3 %Protein13,03 %
Karbo: 31,47389,03 gr129,7 %Karbo67,01 %
Fiber: 1,6820,77 gr69,2 %Fiber1,78 %
Mettet fett: 1,2615,58 gr77,9 %
Salt: 0,526,37 gr127,5 %
Hele oppskriften veier 1236,2 gr totalt Ferdig bakst veier 1124,94 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,92 .-
Pris 1 porsjonerKr. 23,74 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 1,48.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hamburgerbrød hos oss.Les mer om Olivenbrød med soltørkede tomater og krydderurter hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12824



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser