Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løk- og baconpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paideig:

2dlsammalt hvete,
3dlhvetemel,
150grkaldt smør,
0,75dlkaldt vann

Fyll:

3stkløk (ca. 500 g),
150grbacon,
3stkegg
1dlfløte,
1begercottage cheese
1tstørket timian eller 1 ts frisk,
0,5tssalt
0,25tshvit pepper
2stktomater

Pynt:

hakket persille eller oregano


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Løk- og baconpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier208,313 561,83890,46Kcal
Protein6,76115,5928,90gram
Karbohydrat12,58215,1053,78gram
Kostfiber1,8932,328,08gram
Fett14,13241,6060,40gram
Mettet fett7,80133,3733,34gram
Salt0,6611,272,82gram
Pris på oppskriftenKr 4,63Kr 79,17Kr 19,79.-
Hele oppskriften veier1 710 totalt1 710 pr porsj427 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Paibunn:
Ha melet i en bakebolle, bruk gjerne matmølle med kniven i. Skjær smøret i terninger som smuldres i melet. Tilsett vann og arbeid alt raskt sammen til en deig. Trykk deigen ut i bunnen av og godt oppover kanten på en springform med diameter på 24 - 26 cm. La deigen stå kjølig til stekeovnen er forvarmet til 2250. Prikk deigen med en gaffel og forstek paibunnen på midterste rille i 10 minutter.

Fyll:
Skrell løkene, del dem i to halve som skjæres i skiver. Skjær baconet smått opp. Fres baconet litt først i en stor, dyp stekepanne. Tilsett løken og fres alt under stadig omrøring til løken er myk og blank, men ikke brunet. Visp sammen egg, fløte, cottage cheese, krydder og salt.
Avkjøl det ferdigstekte fyllet litt før det blandes inn i eggestanden. Fordel fyllet jevnt utover den forstekte paibunnen. Skjær tomatene i skiver som legges oppå fyllet. Stek paien ferdig på nest nederste rille eller nederste rille i ca. 45 minutter, til eggestanden er stivnet.

Dryss litt hakket persille eller basilikum over paien. Server den varm eller lunken med salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19943)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Løk- og aspargespai.Løk- og aspargespai.
Denne retten har 159,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quiche med løk.Quiche med løk.
Denne retten har 233,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med løk, timian og snøfrisk.Pai med løk, timian og snøfrisk.
Denne retten har 232,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løkpai 2.Løkpai 2.
Denne retten har 108,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødløkspai med fetaost.Rødløkspai med fetaost.
Denne retten har 239,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost og løkpai 1.Ost og løkpai 1.
Denne retten har 225,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke- og løkpai.Skinke- og løkpai.
Denne retten har 178,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løk- og potetpai.Løk- og potetpai.
Denne retten har 109,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fristende pai med løk.Fristende pai med løk.
Denne retten har 229,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løkpai 4.Løkpai 4.
Denne retten har 297,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.