Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løk- og eplechutney




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5stkepler (ca. 700 g),
400grløk, hakket
3dlfarin,
3dlbrunt sukker,
1,5dleplesider-eddik,
1dlvann,
2feddhvitløk, hakket
1tssalt
1krmCayennepepper
0,5sstørr sennep eller støtte sennepsfrø,
1tsingefær,
evet skall av en godt vasket sitron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Løk- og eplechutney med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139,892 511,66Kcal
Protein0,478,44gram
Karbohydrat33,46600,76gram
Kostfiber1,2322,08gram
Fett0,193,41gram
Mettet fett0,010,18gram
Salt0,417,31gram
Pris på oppskriftenKr 2,93Kr 52,61Kroner
Hele oppskriften veier1 795 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell eplene og fjern kjernehus. Skjær dem i biter og legg dem i en tykkbunnet kjele (ikke jernkjele) sammen med løk. Rør inn resten av ingrediensene. La det hele småkoke i ca. 45 minutter uten lokk. Hell chutneyen i rene glass og dekk dem til.
Oppbevares kjølig.
En søt, syrlig og krydret chutney som smaker spesielt godt til svin og lam. Den holder seg minst en måned i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19942)
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.