Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løk og ris




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
10stksjalottenløk
1dashsmør
1sssukker
2dlbuljong
2dlris
4dlvann
3stkegg, hardkokte
persille
tomatsaus


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Løk og ris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79,40256,53Kcal
Protein3,009,69gram
Karbohydrat11,8838,38gram
Kostfiber0,491,58gram
Fett2,106,78gram
Mettet fett0,802,58gram
Salt0,230,74gram
Pris på oppskriftenKr 2,46Kr 7,95Kroner
Hele oppskriften veier1 292 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Det små løkene brunes i smøret i stekepannen, hell over sukker og stek videre.

Hell buljong over og kok under lokk til løkene er møre.

Risen kokes i vannet, blandes med den kokte løken, hell over fett og kraft fra løken.

Pynt med halve kokte egg og persille.

Server tomatsaus til (se egen oppskrift).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9210)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rispanne med laks og crabstick.Rispanne med laks og crabstick.
Denne retten har 124,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.