Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løk- og tomatform




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk storløk,
2ssolje/smør/margarin,
3stk stortomater,
1stkegg
2dlhusholdnings- eller lettfløte,
2sstomatpurè,
1feddhvitløk
1tstimian,
0,5tssalt
1krmpepper
Ca 2dlreven ost

Tilbehør:

kokt ris,
poteter eller grovt brød og smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Løk- og tomatform med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,67317,22Kcal
Protein3,1111,38gram
Karbohydrat3,9814,57gram
Kostfiber1,395,09gram
Fett6,1722,58gram
Mettet fett2,709,88gram
Salt0,351,28gram
Pris på oppskriftenKr 3,74Kr 13,69Kroner
Hele oppskriften veier1 464 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader
Skrell løken og skjær den i skiver. Smelt smøret i en kjele og fres løken over lav/middels varme til den er myk, men ikke brun. Pensle en form med litt olje. Legg i løken. Skjær tomatene i båter og legg dem over løken. Visp sammen resten av ingrediensene.
Hell blandingen i formen, som settes på midterste rille i ca. 30 minutter.
Denne lettvinte retten kan serveres som vegetarrett med f.eks. ris til, eller som tilbehør til det meste.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19941)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.