Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løkfrikassé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
700grløker av alle typer
1dlav kokekraften fra løken
1dlfløte
3sssmør
1ssrød pepper
Salt, pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Løkfrikassé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120,23296,07Kcal
Protein1,162,86gram
Karbohydrat4,7911,80gram
Kostfiber1,734,26gram
Fett10,3325,44gram
Mettet fett6,5916,23gram
Salt0,170,42gram
Pris på oppskriftenKr 3,46Kr 8,52Kroner
Hele oppskriften veier985 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann tilsett litt salt. Skrell løkene og del de største i båter. Ha løkene i vannet ,start med de som tar lengst tid og fortsett med de som trenger kortere koketid, kok til de er møre. Sil av 1 dl av kokekraften over i en ny kjele og tilsett fløte og kok opp. Pisk inn smør, tilsett rød pepper og smak til med salt og evt. Pepper. Anrett løkene på tallerkener og fordel sausen over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bama
(Intern: 14943)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.