Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løkpanne 1




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkløk(hakket),
100grkjøttdeig,
salt,
1dashpepper
1dashSmør til steking
4stkegg ,
1dlvann,
0,5tssalt
100grrevet ost,
1stkrød paprika,
1stkgrønn paprika


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Løkpanne 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,05534,37Kcal
Protein7,5438,35gram
Karbohydrat2,4212,31gram
Kostfiber0,974,93gram
Fett7,0335,76gram
Mettet fett3,3817,19gram
Salt0,623,16gram
Pris på oppskriftenKr 4,26Kr 21,67Kroner
Hele oppskriften veier1 017 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk stekepanne. Smøret skal være varmt uten å være brunt. Løk, kjøttdeig, salt og pepper blandes i panna med en gaffel - og brunes litt slik at kjøttet blir gjennomstekt.
Egg, vann og salt blandes og helles over. Revet ost drysses oppå.
Til slutt finhakket paprika over. Serveres nylaget.

Tilbehør: Gjærbakst ev. kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20017)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.