Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løkpanne 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5stkløk,
1stkblomkål,
3stkgulrøtter,
Ca 2,5ssstekesmør,
salt,
1dashpepper,
1kvist(er)kruspersille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Løkpanne 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier68,98198,22Kcal
Protein1,273,65gram
Karbohydrat4,4812,87gram
Kostfiber2,116,06gram
Fett4,6413,33gram
Mettet fett2,948,45gram
Salt0,020,07gram
Pris på oppskriftenKr 3,33Kr 9,57Kroner
Hele oppskriften veier1 149 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smøret skal frese godt. Ta i løk og blomkålbiter, samt revne gulrøtter. La det hele få surre til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper. Klipp over kruspersille. Serveres nylaget.
Tilbehør: Gjærbakst og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20018)
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.