Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løksild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgurenset småsild
2dlvann
2dleddik, 7%
0,5dlsalt
1,5dlfarin
1ssgrovstøtt hvit pepper
2stklaurbærblad
Ca 2,5stkløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Løksild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164,66597,41Kcal
Protein7,3526,67gram
Karbohydrat10,1936,97gram
Kostfiber0,541,96gram
Fett10,3837,66gram
Mettet fett2,157,80gram
Salt4,0214,58gram
Pris på oppskriftenKr 3,90Kr 14,15Kroner
Hele oppskriften veier1 451 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens silda, men la ryggbenet sitte, og skyll den. Bland vann og eddik i en bolle. Legg i silda og legg på en skål slik at den holder seg i laken. Dekk bollen og la den stå i kjøleskap ca 12 timer eller natten over.

Ta opp silda og la den renne av, for eksempel i et dørslag.

Bland salt og sukker med grovstøtt pepper og oppsmuldret laurbærblad. Skrell og skjær løken i skiver. Legg sild, løk og krydder lagvis i en krukke eller bolle. Legg på en skål med noe tungt oppå som holder silda nede i laken som dannes.

Sett silda kjølig (+8-10 C) ett døgn for å modnes i smak. Oppbevar den deretter i kjøleskap. Etter 4-5 dager er den ferdig til å spise. Holder seg i minst 2-3 måneder hvis den oppbevares kaldt, for eksempel i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11485)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.