Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Løv 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsmør,
500grhvetemel,
1,5dlvann,
2sssirup,
sukker til å strø oppå


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Løv 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier469,705 589,43Kcal
Protein5,0059,50gram
Karbohydrat32,78390,08gram
Kostfiber1,4317,02gram
Fett35,08417,45gram
Mettet fett22,35265,97gram
Salt0,556,56gram
Pris på oppskriftenKr 2,92Kr 34,75Kroner
Hele oppskriften veier1 190 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre smør og mel. Rør i vann og sirup. La deigen bli kald. Del deigen i emner og kjevle ut til en tynn leiv. Strø på sukker og dra et par drag med kjevlet.
Skjær leiven opp i spisser og stek på takke. Snu kakene og stek ferdig. De kan også stekes på plate i tørr stekepanne av jern. Kakene får fine brune "roser".

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21021)
Kategori: Lefse
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.