Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

La Cotriade - Suppe med torsk og poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grløk i båter
0,5stkkålrot i biter (evt. fennikel)
0,5kgskrelte, faste poteter i halve skiver
1dashsmør
1tsanis
1tsfennikelfrø eller karve
1literhønse- eller fiskebuljong/kraft
1buketterurtebukett (timian, laurbærblad og persille)
2dltørr hvitvin
Ca 550grfersk torsk /skrei uten skinn og ben, i porsjonstykker
grovt salt (Maldonsalt)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for La Cotriade - Suppe med torsk og poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier44,52298,46Kcal
Protein4,3829,36gram
Karbohydrat3,6324,34gram
Kostfiber0,835,56gram
Fett0,654,36gram
Mettet fett0,231,54gram
Alkohol0,71 %
Salt0,342,28gram
Pris på oppskriftenKr 4,88Kr 32,72Kroner
Hele oppskriften veier2 682 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dryss fisken med litt salt og la den stå minst 1/2 time før den skal trekkes i suppen. Smelt smør i en romslig kjele, tilsett grønnsaker og krydder og fres alt et par minutter. Hell i buljongen.
Tilsett urtebuketten og la suppen syde under lokk 15 - 20 minutter. Hell i vin, og legg fiskestykkene i den varme suppen.
La dem trekke 8 - 10 minutter under lokk. Husk at fisken ikke skal koke. Legg gjerne til nykokte blåskjell og klipp persille over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21593)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bodils skreisuppe.Bodils skreisuppe.
Denne retten har 77,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Suppe med små grønnsaker og frityrstekte torsketunger med dipp.Suppe med små grønnsaker og frityrstekte tors.
Denne retten har 108,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni.Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni.
Denne retten har 82,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.