Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lakakurv




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kginnmat
(nyrer, hjerte, lunger)
1stkløk
100grpotetmel
1sssalt
1tsingefær
1tspepper
Tarmer.


Annonse


Næringsdeklarasjon for Lakakurv med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111,301 367,65Kcal
Protein14,38176,70gram
Karbohydrat7,5492,65gram
Kostfiber0,384,67gram
Fett2,5431,21gram
Mettet fett0,718,72gram
Salt1,9724,23gram
Pris på oppskriftenKr 3,24Kr 39,81Kroner
Hele oppskriften veier1 229 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Innmaten renses og skylles. Legges i vann over natten. Tørkes så og skjæres opp. Males sammen med løken 1 gang på kvern. Det kan også tilsettes litt flesk eller rent kjøtt.

Bland så inn potetmel, salt og krydder. Stappes så i tarmer ganske fast. Knytt igjen og legg i saltlake noen timer. Pølsene kokes i rikelig vann. Prikkes med nål etter noen minutter. Pølsene skal bare trekkes i ca 45 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15170)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.