Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lake til epler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,75helflaske(r)rødvin (50 cl),
1dlsukker
1stkvaniljestang (evt. 1 ts vaniljesukker),
0,75dlsolbærsaft


Annonse


Næringsdeklarasjon for Lake til epler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,55792,48Kcal
Protein0,090,65gram
Karbohydrat13,4297,08gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol7,93 %
Salt0,010,10gram
Pris på oppskriftenKr 11,46Kr 82,90Kroner
Hele oppskriften veier723 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland vin, sukker, vaniljestang (delt opp på langs) i en kjele. La laken få et oppkok og kok inn (reduseres) til halvparten. Hell i solbærsaft og legg eplebåtene i. La dem sakte mykne - ca. 8 minutter. La dem avkjøle i laken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19556)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Lake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.