Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Laks ”Kang Jeong” (Stekt og sprø)



Laks ”Kang Jeong” (Stekt og sprø) oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grfersk laks uten skinn og bein
0,25stkløk, grovhakket
1stkrød paprika i biter
1stkgrønn paprika i biter
1stkSitron i skiver

Laks frityr:

2ssmatvin
1sssmåhakket løk
4ssmaisenneamel
0,5stkegg
salt og hvit pepper

Chili Saus:

1ssSoyasaus
2ssMais Syrup
2ssmatvin
1ssChili olje
1sssukker
3ssvann
1ssRød sterk pepper pasta

Tilbehør:

Salat av blandet grønn salat, tomat og agurk
20gr(frityrolje, mengden som tas opp av laksen og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Laks ”Kang Jeong” (Stekt og sprø) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier168,85373,28Kcal
Protein7,6917,00gram
Karbohydrat12,5127,66gram
Kostfiber0,891,97gram
Fett9,2220,38gram
Mettet fett1,904,20gram
Alkohol0,47 %
Salt0,380,84gram
Pris på oppskriftenKr 6,76Kr 14,94Kroner
Hele oppskriften veier884 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær laksen i biter på 2×3 cm og 1 cm tykke. Dryss salt og pepper over.

Til frityr:
Bland sammen matvin, løk, maisennamel, sammenpisket egg, salt og pepper til en jevn røre. Dypp laksen i røren og friter den til den er sprø.

Anrett laksen sammen med biter av rød og grønn parika og løk. Ha vann, maissyrup, soyasaus, matvin, sukker, chiliolje og rød pepperpasta i en kjele og kok til det tykner.

Hell sausen over laksen. Pynt med sitronskiver og server med en grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23410)
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sursøt laks med sesamfrø.Sursøt laks med sesamfrø.
Denne retten har 211,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laks med pepper, Chonqing Salmon.Laks med pepper, Chonqing Salmon.
Denne retten har 156,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert laks.Fritert laks.
Denne retten har 376,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 31,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laks ”Kang Jeong” (Stekt og sprø).Laks ”Kang Jeong” (Stekt og sprø).
Denne retten har 168,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.