Laks i folie

Bilde av Laks i folie.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez

Enkel måte å servere laks på som har rom for variasjoner.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgpoteter,
4skive(r)laksefilet (à 150 g),
margarin,
1tssalt
1krmpepper
4sshakket persille,
4sshakket dill,
300grgrønne erter


Fremgangsmåte:

Skrell og kok potetene. Sett stekeovnen på 200 C. Fordel lakseskivene på 4 godt smurte ark aluminiumsfolie. Dryss med salt, pepper, persille og dill. Legg 1 ts margarin på hver skive og pakk skivene inn på en slik måte at pakningen blir tettest mulig. Legg pakkene i en liten langpanne eller en ovnsfast form.
Sett formen i ovnen ved 200 C i ca. 20 minutter. varm ertene i 1/2 dl vann tilsatt 1 ts margarin. Server fisken i folien, sammen med ertene og potetene.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 19718)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 124,88 Kcal
Protein 8,81 g
Fett 5,78 g
Karbo 8,58 g
Pris 6,1.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!