Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Laksefarsert kalkunfilet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storkalkunfilet, ca. 1500 g (med skinn)
Ca 2sssmør, smeltet
Ca 0,5tssalt
Ca 0,25tspepper

Laksefyll:

200grlaksefilet
1stkrødløk
1dlkremfløte
1stkegg
1ssbasilikum, frisk hakket
1feddhvitløk
Ca 1ssrevet frisk ingefær
smak til med salt og pepper

Reke- og chilisaus:

400grreker
1stkløk
2dlhvitvin
2dlhønsebuljong (utblandet)
2stkrød chili
2stkgrønn chili
2tsdijonsennep
4dlcrème fraîche
8porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Sennep
Skalldyr
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Laksefarsert kalkunfilet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120,47709,54Kcal
Protein11,8769,91gram
Karbohydrat5,1330,21gram
Kostfiber0,583,42gram
Fett5,3931,75gram
Mettet fett2,8816,96gram
Alkohol0,40 %
Salt0,321,91gram
Pris på oppskriftenKr 8,53Kr 50,24Kroner
Hele oppskriften veier4 712 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene til fyllet i en hurtigmikser og kjør til en farse. La farsen stå kaldt i ca. 1/2 time.

Løsne forsiktig skinnet på kalkunfileten (la det sitte fast langs kanten) og legg farsen under skinnet. Sett noen tannpirkere som feste rundt skinnet. Pensle låret med smør, salt og pepper. Stekes ved 180 °C i ca. 1 time eller til steketermometeret viser 70 °C.

La fileten hvile i et stykke folie i ca. 20 minutter før oppskjæring. Serveres med duchessepotene eller kokte poteter, saus og grønnsaker. Pynt med reker, frisk basilikum og rose av oppstrimlet chilipepper, som har krøllet seg i kaldt vann.

Rens rekene og finhakk løken til sausen. Ha rekeskall og løk i en kjele og stek det raskt i litt smør. Hell på hvitvin og la det småkoke i 10 minutter. Sil fra skallet og ha i finhakket chilipepper, buljong og sennep. Pisk inn crème fraîche og ha i rekene, som bare skal varmes.

Til denne laksefarserte kakunfileten kan du servere kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 18753)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalkuntaco.Kalkuntaco.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Club sandwich 4.Club sandwich 4.
Denne retten har 125,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkunklubber m tilbehør.Kalkunklubber m tilbehør.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hero-sandwich.Hero-sandwich.
Denne retten har 136,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkunruller.Kalkunruller.
Denne retten har 117,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Chiliwraps.Chiliwraps.
Denne retten har 130,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.