Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Laksekrem til bakt potet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grkokt laks,
2dlcrème fraîche,
2ssmajones,
0,5dlhakket gressløk,
0,5stksitron, presset
salt,
sitronpepper,
1dllakse- eller lodderogn


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Laksekrem til bakt potet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier264,361 453,98Kcal
Protein9,6553,08gram
Karbohydrat1,488,14gram
Kostfiber0,211,16gram
Fett24,38134,09gram
Mettet fett8,9249,06gram
Salt0,150,84gram
Pris på oppskriftenKr 10,49Kr 57,70Kroner
Hele oppskriften veier550 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del laksen i mindre biter og bland den med crème fraîche, majones, gressløk og sitron. Smak til med krydder.Legg på rogn ved servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19565)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.